"Äiti, oliksä OIKEESTI Antti Tuiskun keikalla? MIKS?"

No olin! Kohta 7-vuotiaiden apinoiden silmissä olen nolo. Tosi nolo. 

Ipanat kuuntelee Robinia ja Keekkiä. Oikeestaan tietävät molemmilta ainakin yhden biisin. Kerroin, että pienempänä kuuntelivat ihastuneena Jenni Vartiaista. Eivät tunnustaneet. Uhkasin näyttää videomateriaalia, jos eivät lopeta mun kiusaamista. Antti on ihan jees, ainakin yks biisi. Lähdin keikalle, että pääsin edes yhdeksi illaksi tekemään jotain, millä voi nollata aivot. Nollasin. Aamulla puol neljä kontaten kotiin ja seuraava päivä meni nukkuessa sikeästi siihen asti, kunnes nuorin termiitti istui mun naaman päälle kakkavaippoineen.

Kyllä sitä vaan siintää silmissä kaiken maailman menot. Ensisijaisesti toki tenavat ovat luetelleet koko mun kesälomaohjelman aika a:sta ö:hön. Tarvis mm. käydä Korkeasaaressa ja HopLopissa, Lintsillä, Särkkiksessä ja Tykkimäessä. Sitten mennään elokuviin ja serkuille Hämeenkoskelle. Sit mennään veneilemään ja onkimaan ja käydään laivalla. Ja mökillä ollaan yötä kolme viikkoa. JA sit pidetään kaverisynttärit ja sit erikseen sukulaisille ni saa enemmän lahjoja. 

Tarkotus toki oli isännänkin kanssa viettää laatuaikaa ihan kahdestaan, mut mun kalenteri näyttää siltä, että noista menoista ku selvitään, tarvii ensin ottaa viel pari viikkoa palkatonta ton virallisen loman kylkeen, ja sit ehkä viel se viikko, JOS aiotaan ukon kanssa tehdä jotain keskenämmekin. En tiedä vaan kestääkö budjetti. 

Käytiin me isukin kanssa muistaakseni vuonna 2013 syksyllä Flamingossa, oli kai 1-vuotis-hääpäivä. Olin kyllä tuolloin aika lihava, joten päivä kun lilluttiin altaassa ja illalla käytiin syömässä, meni loppuaika hotellissa nukkuessa. Että vois kai sitä harkita, jos johonkin kahdestaan ehtis suunnata. Jos ei ehdi, niin ei kai sitä nyt ihan joka vuosi tarvitse...

Sosiaalinen elämä kiinnostais kyllä aika tavalla, mut sitä nyt just ei ihan ole. Olis, jos jaksais. Mökille nippa nappa jaksaa ajaa, ja rentoutumaan pääsee heti illalla kympin aikaan, kun muksut on unessa. Kotona pääsee vähemmällä, kun yleensä kasin maissa on rauha maassa. Siksi mielellään ollaan kotona. Kaiken maailman remontit taas siintää mielessä, yksi operaatio tänä vuonna saatiinkin jo päätökseen, vielä olis ainakin kolme projektia edessä. Ja niin, olohuone, jos ehtii joulun pyhinä. 

Silti meidän elämä on aika kivaa. Ei ainakaan voi valittaa tekemisen puutteesta. Tekemistä on. Kyllä me ehditään sitten kahdestaan, kun noi muuttaa kotoolta pois. Ei paniikkia, enää about 16 vuotta ku nuorimmainen lähtee ehkä maailmalle, ellei päähän pälkähdä tehdä lisää apinoita. Tuskin.

Tultiin pari tuntia sitten mökiltä kotiin. Autossa radiosta tuli Antti Tuiskua. Kaksoset osasivat ulkoa biisin sanat. "Miks äiti tossa sanotaan että lasten silmät pitää sulkea, kyllähän lapsetkin saa nähdä kun toiselta pyydetään anteeksi". Niin. Enpä kommentoinut. Isi selittää sitten aikanaan... Noloja kakaroita.