VAROITUS!

Allaoleva teksti saattaa sisältää tuotesijoittelua tai jopa suorastaan pirullisen suoraa mainontaa. Sikäli mikäli kuulut siihen samaan kategoriaan kuin meikäläinenkin, eli "Ei mainoksia kiitos", voit lopettaa tähän.

Olen Buzzador. Ja joo, malttakaa mielenne, kerron kyllä mikä se on. Se joku, kuka tai mikä sai mut aikoinaan sekoamaan tähän lahkoon, vois esittäytyä. Olen kiitollinen. Ihan tosi. Tää on kivaa, jopa mä myönnän sen. 

Buzzador täyttää tiedot itsestään nettilomakkeella. Kiinnostuksen kohteet, elämäntilanne. Vastausten perusteella saattaa tulla valituksi erilaisiin kampanjoihin. Tunnetut firmat, tuotemerkit ja brandit käyttävät Buzzaajia ikäänkuin koekaniineina tuotekehittelyssään. Buzzadorina olo ei maksa mitään, muuta kuin vaivan. Jos tulee valituksi kampanjaan, on ensiarvoisen tärkeää, että (ilmaisen) tuotepaketin saatuaan Buzzaaja testaa tuotteen, esittelee sitä joko kasvotusten tai sosiaalisen median kautta ystävilleen ja antaa siitä loppuarvion Buzzador-tietokantaan. Rehellisyys palkitaan. Luulen ainakin omalla kohdalla niin, koska kampanjakutsuja on alkanut tulla aika tiuhaan...

Että siinä teille. No mä olen vuosien saatossa juonut saatanan pahaa esanssista Fanta B´Goodia. Ihan totta. Arvosteluni ei päätä huimannut, enkä ole muuten sen koommin kyseistä tuotetta kaupan hyllyillä nähnyt, oli täys fiasko. Olen myös testannut Dove VisibleCare-suihkusaippuaa, joka ei tullut ulos purkista. Palautteen jälkeen purkin muoto muuttui. FRUTTI-välipaloja en olisi syöttänyt edes pahimmalle vihamiehelleni. Pampersin ActiveFit-vaippoja oli hankala pukea seisovalle lapselle. Vanish-tuotepaketti oli ihan mukiinmenevä, tosin samat lopputulokset tulee muillakin pesuaineilla. Dove Intense Repair-tehohoitoaine oli niin tehokas, että tukka liimaantui takaraivoon kiinni. BelVita-Breakfast-keksit olivat kaikkea muuta kuin näppärä aamupala, pirun makeita öklöpöklöpatukoita. Wettex Power 2in1-tiskirätit toimivat tiskirätin tavoin, ja kyllä perkele joutuu hinkkaamaan tasoja ihan yhtä lailla kun muillakin tarkoitukseen sopivilla välineillä.

Niin, että vielä ihmettelette, miksi ne lähettää mulle noita paketteja, kun olen noi kriittinen. OLEN REHELLINEN. Kohta saa osansa Cillit Bang-kylpyhuoneen puhdistussarja:

Ja lika irtoaa. Koska? Milloin? 

Cillit Bang-tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen. Päivittäiseen siivoukseen. Poistaa lian ja pölyn kylpyhuoneen laatoista. OHO mikä mainoskikka! Mulla on ollu tapana ihan vedellä hoitaa tämmöset päiväsiivoukset. Irtoaa muuten ihan ilman aineitakin!

Perusteelliseen siivoukseen - poistaa saippuajäämät ja vesiviirut. UUUH. Saippuajäämät lähtee vedellä, kun vähän hinkuttaa. Tavallinen Pirkka tiskirätti käy, ei tarvii Wettexiä.

Sitkeän lian irrottamiseen. Poistaa kalkki-ja ruostetahroja. Suihkuta suoraan kohteeseen ja annan vaikuttaa 5 minuuttia. Pyyhi kostealla . No jo nyt on VITTU kun koko suihkukaappi on kalkissa, että ruiki nyt tota vaahtoa joka kohtaan. Sitä ainetta tulee sellanen kärpäsen pieru kerralla että koko pullo meni tyhjiin siinä suitsutellessa eikä siitä puhdasta tullu perkele. Olipas tehoaine. Sitä paitsi haisikin niin jumalattoman pahalle koko myrkky että oli viimeset kontaktit Bangin kanssa.

Mitään buzzaa enää. No okei, Nestle - Shredded Wheat-murot on matkalla jo. Nekin maistuu varmaan paskalta.

#cillitbangtesti #buzzador