Mikan faijan BMW. Olinko sillon about 15. Räkä poskella, teinipöhinöissä kirkonmäellä, huudettiin kurkku suorana kyseistä kipaletta. Tais olla ainoa kappale, jonka kaikki osas ulkoa. Muita biisejä en Anssilta tiedä tai muista ainakaan kovin hyvin.

Enää en tiedä miten se biisi menee. Ehkä vois sen muistin syövereistä kaivaakin, mutta aivot on sen sortin hyytelömössöä ettei jaksa inspiroitua. 

Mä en tosiaankaan odottanut tätä aikakautta. Tai ehkä odotin, mutta kun se tuli ajankohtaiseksi, toivon paluuta menneeseen tai vähintäänkin aikahyppyä sen 15 vuotta eteenpäin. Tää aika tuli vähän puskista, en muistanut miten se meni aiemmin noiden kahden kohdalla. Meidän pienestä suloisesta nokkivasta hirnuvasta vauvasta tuli 1v. 8kk:n ikäinen uhma-petteri, jonka lempisana on "eieiei". 

Niin. Kaikki kiva kielletään. Otetaanpa esimerkki, kun toinen kaksosista käy pissalla. Pöntönkansi auki, vessa vetämättä. Sen pienen hetken hiljaisuuden jälkeen kuuluu oven kolaus ja iloinen lotina. Kyllä, meidän vauva treenaa sukeltamista. Kylpyleluina toimikoon ihan mikä vaan vähintään satasen lelu, esimerkiksi isompien radiopuhelimet. Ja kun kielletään, tulee itkupotkuraivari (ja päivän viides pesu). Eieiei. Sen jälkeen heitetään kaikki lähistöllä oeva irtaimisto suuntaan x, ja revitään vessapaperirulla riekaleiksi. 

Astianpesukoneen tyhjennys ja täyttö on taiteen laji sinänsä. Vauva auttaa. Jos vauva ei saa auttaa, vauva paiskaa luukun kiinni sellaisella apinanraivolla, että koko sisältö hajoaa pirstaleiksi. 

Pyykkien ripustus on mukavaa. Jos vauva ei saa auttaa, vauva menee pyykkitelineen alle ja rullaa kaikki märät pyykit myttyyn telineen keskelle. Jos vauva saa auttaa, yhtään pyykkiä ei ole telineellä.

Syödäänpäs. Ei muuten syödä, jos ei saa itse kiivetä tuoliin. Eikä syödä silloinkaan, kun heitetään lusikka hiiteen ja vaaditaan haarukka. Haarukalla syödään sekunti, kunnes lautanen lentää hiiteen. Pikainen poisto pöydästä, jolloin itkupotkuraivarien jälkeen vauva kiipeää pöydälle ja kaataa maitomukin. 

Sitten halutaan keksiä tai pullaa. Ei ole. Raivari. 

Nukkumaan. Eieiei.

Muuten on ihan leppoisa kaveri. 

Isommat ovat vähän helpompia nyt. Harrastavat sählyä. Paitsi joka toinen ja joka kolmas kerta, kun ei huvita. Sais luvan alkaa huvittaa. Ei se ilmaista ole. Ei ole ketään kavereita ja ikinä ei saa limua. Ja koskaan en osta lelujakaan. Eikä ole mitään tekemistä. Tapellaan vaikka. JOO. 

Että semmosta. Olen ainakin yrittänyt ottaa lungisti, mut on vaan ihan joskus niitä päiviä, jolloin istuisin mieluummin kirkonmäellä ja olisin dinosaurus.